De Beste Tipsene For å Hjelpe Deg Med å Forstå Katter Bedre

Å dele livet og hjemmet ditt med en katt er en veldig givende opplevelse. Fra en fantastisk sans for humor til mye kjærlighet og hengivenhet, gir katter oss så mye tilbake til gjengjeld for å ta vare på dem. Bruk følgende ekspertråd for å gi katten alt den trenger og mer.

Hvis katten plutselig går av fôret uten noen åpenbar grunn, prøv å friste godbiter som jack makrell, tunfisk eller krem av kyllingsuppe i små mengder. Dette er ikke komplett mat og bør ikke mates på lang sikt, men de er ekstremt velsmakende for katter. En finicky katt kan begynne å spise igjen og holde på når gitt en av disse godbitene.

En indoor katten hvem blir en smakfull av det utendørs ville alltid vil gjerne gå ytterside. Hvis som du vet din katten ville alltid være en indoor katten, gjøre din best å oppbevare seg fra snike ut. Du kanne prøve å tog din katten å bli inne din gårdsplass når du er ytterside.

Vask kattens seng minst en gang i uken for å fjerne alle bakteriene fra den. Selv om sengen ser ut like det er en feilfri, den ville vanligvis ha gift gifter inne den det kanne anledning din pet å bli syk. Bytt ut sengen hver sjette måned for å holde katten i et sanitær miljø.

Vurder å få katten din en skrapepost. Riper er noe som kommer ekstremt lett å katter; det er en del av deres natur. Ikke tving katten din til å leke med den. Snarere interesserer ham i det ved å sprøyte catnip spray på den, eller ved å dingle en streng fra toppen. Snart får han ideen om at den er der av en grunn!

Det er mange katter som er overvektige. En overvektig katt kan ende opp med å utvikle helseproblemer som leddgikt eller diabetes. Hvis katten din tåler å miste et pund eller to, kan du prøve å kutte ned maten litt ved hver fôring. Du kan også kjøpe noen leker og oppmuntre katten din til å leke og trene.

Hvis du har mer enn ettall katten, du burde ha idet mange søppel boksene idet du har kattene. Hvis også mange kattene være nødt til å aksje det likt søppel bokse med, den kanne mening katastrofen! Det kattene kanskje foretrekker ikke for å aksje deres eliminerer mellomrom, i stedet, benytter annet arealer, som feilfri tøyet eller gjemt hjørner av hjemmet å gjøre deres firmaet.

Hvis katten din plager juletreet eller andre planter, kan du prøve å slå ham i sitt eget spill. Gjør hans favoritt tygge- og klatreområder skjemmende for ham ved å plassere peeling av appelsiner, sitroner eller grapefrukt rundt stedene du ønsker at han skal unngå. Katter hater sitrus, og dette er en naturlig måte å holde dem fra å komme i trøbbel.

De fleste som sier at de ikke liker selskap av katter, har aldri faktisk eid noen! Sannheten i saken er at de er noen av de mest fantastiske følgesvennene på planeten. Forhåpentligvis adresserte denne artikkelen dine behov som katteeier eller katteeier, og du og din kattevenn vil være lykkelig alle dine dager.