Nyttige Tips For å Hjelpe Deg Med å Bli En Bedre Katteeier

En katt eier er en spesiell person. Ikke alle kan leve med et dyr som kan være så finicky og i strid som en katt kan være. Bortsett fra hvis du egen en katten, som du vet det der er masse av belønninger, også. Her er noen Cat tips som vil gjøre livet med katten din jevnere.

Sjekk med lyet ditt før du kjøper en katt. Shelters har vanligvis mange katter som trenger et hjem, og avgiftene inkluderer vanligvis sine skudd og spaying eller kastrering. Vedta en katt på denne måten bidrar til å redde livet og kutte ned på uønskede dyrefødsler.

Katter elsker å spille så sørg for at du gir dem mange leker. Katter liker å slå rundt en falsk mus eller liten ball rundt i rommet. Noen katter utvikler til og med et favoritt leketøy. Å leke med katten din er ikke bare morsomt, det hjelper dem å få trening også.

Din katten nødvendig en krage og tag hvis den går ytterside. Kattene kanne streife omkring far, så en tag ville sikre du finner seg rask når de ‘ bortkommet. Få telefonnummeret inngravert på taggen.

Aldri ha din katten declawed. Mange misforstår declawing, tenker det er enkel fjerning av en katt ‘ s spiker. Dette er ikke sant. Faktisk, det veterinarian må fjerne overdelen knoke jevnsides med det Claw under fremgangsmåten. Dette kan resultere i leddgikt smerte senere i livet og mange atferdsproblemer, for eksempel bite. Det er mange alternativer fra skrape innlegg til lim-på klo caps som kan beskytte dine eiendeler fra en katt klør uten å ty til en slik hard kirurgisk løsning.

Mate din katten en lated kosten. Kattene er rovdyr og ha spesifikk kosten nødvendig. Mate seg kvalitet katten næringen det er blitt anerkjent av AAFCO eller foreningen av amerikaneren mate administrere funksjonærer. Hvis du ønske å lage din kattene ‘ næringen du selv, sikre du snakke med en vet om på krevd komplettere eller spesifikk oppskrifter det din katten nødvendig å spise.

Delta på Katte utstillinger for tips om katten din. En katt viser bare koster noen få dollar å delta. Bortsett fra når du delta ettall, du forstår vendors selger katten artikler, og viser pet eiere det gir deres kattene det best av alt. Du kanne bli idéene for best merket å mate din katten, likeledes idet idéene for grooming og omsorg til deres katten.

Skulle du forlate huset med katten din, sørg for at hun har på seg en krage med koder. På denne måten, hvis noe skjer, og dere to blir separert, kan hvem som helst finne henne og vite hvordan man får tak i dere. Din katten kanskje ikke like det krage hele tiden, bortsett fra når shes ‘ ute av huset den kanne bevare henne.

Å ha en katt er ikke lett for alle. Men når du har en katt, innser du hvor spesielle de er. Tipsene her over kanne hjelpe du å ta vare på din katten og å lage saker løpe glatt. Gir hver av seg en prøve, og se hvor heldig de er for begge to du og din katten.