Ta Vare På Kjæledyrkatten Din

Når kattene er ikke ‘ sovende, de har å gjøre et eller annet å admission card klokken. Når igjen opp på deres egen, kattene kanne klatre over det hele din møbler og avlyse alt opp. Du må lære alt du kan om katter å holde dem opptatt. Høre om noen av det best leker for kattene inne det fulgte gjenstand.

Hvis du har mangfoldig kattene, bevare pengene opp på katten fat av avmerker din innenbys dollar lager for salsa fat. Du kan vanligvis få en pakke med tre for en dollar. Disse er solide og kommer i pene farger. De ser fint på kjøkkenet, og de er akkurat riktig størrelse for kattemat.

Se hvor mange godbiter du gir katten din. Som mennesker kan katter lett overspise junk food. Dette kan føre dem til å få vekt og kan føre til noen helseproblemer som hjerteproblemer og diabetes. Hvis du gir katten behandler, gi dem en liten mengde og gjøre det til en spesiell ting i stedet for en vanlig rutine.

Gi den nye katten litt plass. Å flytte til et nytt hjem kan være stressende på en katt, spesielt en som ikke lenger er en kattunge. For å hjelpe dem med å justere, gi dem et rolig sted som de kan kalle sine egne, for eksempel et ekstra bad eller vaskerom. Dette gir dem et trygt sted de kan trekke seg tilbake til til de har blitt komfortable med å utforske hele huset. Avhengig av katten kan denne prosessen ta noen dager opptil en måned eller mer.

Å beskytte katten mot husholdningskjemikamikaler er noe du kanskje allerede vet, men visste du at det er like viktig å beskytte dem mot medisiner? Vanlige over diskmedisiner som ibuprofen kan være giftig for katten din, selv i små doser. Hold medisinen trygt utilgjengelig for katten din.

Tenk å få en microchip implantert i katten din. En dag, kan innendørs katten forlater gjennom en åpen dør eller komme utenfor gjennom et åpent vindu. Merke koder og krage er stor, bortsett fra de dont ‘ alltid bli opp på din katten. De kan også være en risiko, bør de få snagged på noe. En microchip, på den andre side, er satt inn like ved din kattene ‘ skulder blad, tar bare en andre å gjøre, og alle av din aktuelle sette inn i forbindelse med info kan lese igjennom det flis. Flertallet av veterinærer besitter skannere som kan lese dine sjetonger. Fordi disse brikkene er plassert under kattens hud, vil de ikke gå tapt.

Skulle du forlate huset med katten din, sørg for at hun har på seg en krage med koder. På denne måten, hvis noe skjer, og dere to blir separert, kan hvem som helst finne henne og vite hvordan man får tak i dere. Din katten kanskje ikke like det krage hele tiden, bortsett fra når shes ‘ ute av huset den kanne bevare henne.

Katter er ganske lite vedlikehold kjæledyr. De trenger ikke så mye oppmerksomhet og en-til-en-tid som hunder gjør. Rengjøring av søppelkassen er en av de mest fryktede oppgavene i huset. Å investere i en god selvrensende kattedo kan bidra til å redusere mengden ganger du må rengjøre den.

Felines kan være bunter av energi, og når du trenger å fokusere det, velger en favoritt leketøy. Gi dem det de trenger. Det over rådet tilbyder mange tilgjengelighet veier det du kanne bedre omsorg for din katten.