Vil Du Ha Gode Ideer Om Katter, Så Sjekk Ut Dette!

Hvis du er katteeier eller vil få en katt i nær fremtid, lurer du sannsynligvis på hvordan du kan ta vare på den riktig. Katter gjør flotte kjæledyr, men de kan ta litt arbeid å ta vare på. Les gjennom denne artikkelen for noen solide råd, og dette vil være noe du kan gjøre.

Lag et gratis leketøy til katten din ved å plassere litt tørr ris eller noen tørre bønner i en tom pilleflaske. Lukk lokket og rull den rotete leketøyet over gulvet. De fleste katter kan ikke motstå lyden og bevegelsen. Du kan også knytte en lengde på garn rundt halsen på flasken for å lage en trekkleke eller et dangly leketøy.

Hvis hunden og katten din er bestevenner, sørg for å holde dem atskilt etter loppebehandling. Hundens loppeprodukter er svært farlige for katter. Katter som kommer i kontakt med hundeloppeprodukter dør ofte. Pass på å bruke bare katteprodukter på katten din og bare hundeprodukter på hunden din.

Hefte din kattene nagle regelmessig. Kattene gjøre være nødt til å avlyse. Imidlertid, når kattene avlyse, deres nagle hylser gå av og deres skarp, spisse klør er avdekket. Klipping din kattene ‘ klør enhver to å tre ukens holder seg sløv og hjelper oppbevare skade å møbler, Human, og annet pets å et minimum.

Idet din katten blir eldre, endre inne opptreden kanskje signal smerte. Hvis din katten ikke ‘ har lyst til hoppe eller klatre alle flere, den kanskje være i smerte. Hvis din katten stopper tar bekymre av grooming eller stopper benytter dens søppel bokse med, smerte kanskje være årsaken. Vær sikker på ha din eldre katten avkrysset ut av din vet hvis du legge merke til opptreden endre.

Katter er jegere av natur. De elsker å jage mus og andre små dyr og insekter. Kjøper liten fuzzy mus fylte med liten lur og vatt seg i nærheten med din katten er en fin begrep. Din katten ville stemning som om de er virkelig jakten prey. Dette vil også hjelpe deg å få kontakt med katten din bedre.

Tillater ikke din katten å bli kjedelig hyppig. Katter krever fysisk aktivitet. Dessverre kan dette lett overses. Mangel på stimulering kan føre til psykiske eller medisinske problemer for katten din, inkludert depresjon, Compulsive lidelser, og kronisk dårlig oppførsel. Gi dem god plass til å trene og et bredt utvalg av leker. Hvis din katten er en indoor katten, en katten tårnet eller avlysning stolpe lager en ideal kilde av moro og morsjon.

Vask kattens seng minst en gang i uken for å fjerne alle bakteriene fra den. Selv om sengen ser ut like det er en feilfri, den ville vanligvis ha gift gifter inne den det kanne anledning din pet å bli syk. Bytt ut sengen hver sjette måned for å holde katten i et sanitær miljø.

Som du kan se nå, er det ikke veldig vanskelig å ta vare på en katt. Du må bare være tålmodig og alt vil falle på plass for deg. Ta de tingene du har lært her, og du vil være godt rustet til å håndtere katter. Nyt dine feline venner og lykke til!